E-Connectz

Wie zijn wij?

Een gedreven team

Met een geïntegreerd partnermodel voor maximale innovatie en kwaliteit

E-Connectz is een bedrijf dat innovatieve IOT (Internet Of Things) producten en bijhorende diensten ontwikkelt voor zowel bedrijven als consumenten.

Wij zijn 4 ervaren ondernemers met een divers netwerk en vele ervaringen in succesvolle ondernemingen. Wij zien de verschillende mogelijkheden van IOT om het leven van consumenten makkelijker en veiliger te maken. Ook voor bedrijven bedenken wij slimme toepassingen van deze technologie waardoor bedrijven kosten kunnen besparen, omzet verhogen en risico's verminderen. Waar nodig zijn wij ook in staat deze IOT technologie samen met RFiD technologie te implementeren voor totaaloplossingen.

Wij hebben gekozen voor een partnermodel voor onze bedrijfsorganisatie. Door experts in hun gebied samen te brengen kunnen wij meer bereiken door de fusie van hun ervaringen en onze kennis van een breed scala van bedrijven en hun operaties. Zie hieronder voor meer informatie over de partners van E-Connectz.

Wat u van ons kunt verwachten: Transparantie, innovatiekracht, afspraken nakomen, kwaliteit, uitstekende klantenservice en lange termijn relaties.

Wij komen graag langs voor koffie om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken!

  • Mark Koster (Bestuurder, Marketing, HR)
  • Michiel van Bergeijk (Bestuurder, Finance, Inkoop)
  • Oscar van Leeuwen (Sales / Marketing)
  • David Clarance (Techniek)

E-Connectz Partners

Clickey Solutions - meer dan 15 jaar ervaring in het bedenken, bouwen en uitrollen van IT toepassingen bij vele bedrijven, o.a. Abnamro, Securitas, Heras, Heineken, Heijmans, KPN, Siemens, etc.

Unfolded - vele jaren ervaring in het ontwikkelen van apps, applicaties, koppelingen etc voor bedrijven zoals Philips, etc

Walvis & Mosmans - top tier brand & communicatie bedrijf die E-Connectz ondersteunt qua strategie, brand, communicatie, ontwerp en executie. Klanten van W&M zijn o.a. TU Delft, Innovation Quarter, Redbeans, etc.

SMC AlarmCentrale - heeft 30 jaar ervaring in meldkamer-dienstverlening. Zij zijn uitgegroeid tot een van de toonaangevendste particuliere alarmcentrales in Nederland.