De E-finder heeft vele toepassingen

Lees hieronder enkele ervaringen van gebruikers

Waarvoor kan je een E-finder gebruiken?

Een E-finder kan rust en bescherming geven in allerlei omstandigheden. Heb je een zeilboot in Friesland en wil je erop geattendeerd worden als hij weg is van zijn ligplaats? Dan kan een E-finder dat automatisch, via het virtuele bewaker modus. Maak jij je zorgen waar je opa rijdt met zijn scootmobiel? Een E-finder laat je precies weten waar hij is. Is je caravan in een stalling en je wilt weten of deze er nog staat? Een E-finder is de oplossing. Ben je weleens je hond kwijt? Een E-finder met halsband accessoire zorgt dat je altijd je hond terug kan vinden. Zo zijn er heel veel toepassingen voor de E-finder!

"Dankzij de E-finder heeft mijn dochter haar scooter terug!"

"Mijn dochter belde mij terwijl ik op zakenreis was in Kopenhagen. Ze was in tranen omdat haar scooter gestolen was. Gelukkig had ik een E-finder verborgen in haar scooter en kon ik meteen zien in de E-finder app waar de scooter zich bevond. Ik klikte op de alarm knop in de app en werd binnen enkele minuten teruggebeld door hun alarmcentrale. Ze stuurden een van hun security agenten naar de locatie van de scooter die te zien was in de app, en mijn dochter was weer helemaal blij!"

"Mijn auto is erg belangrijk voor mij"

"Moderne dure auto’s hebben al een ingebouwd tracking systeem. Die van mij niet. Daarom heb ik een E-finder verborgen in de auto. Als het ooit gestolen wordt, kan ik precies zien waar die is en zijn mijn kansen om hem weer terug te krijgen veel groter. Zeker omdat SMC klaar staat om er achter aan te gaan en hem weer veilig te stellen. Dit geeft mij veel rust."

"Mijn kind moet meer dan een half uur fietsen naar school."

"Door een E-finder in zijn fiets te verbergen weet ik precies waar hij is en of hij veilig op school is gekomen. Ook als zijn fiets verplaatst of gestolen wordt, kan ik hem terugvinden."

Wil je meer weten hoe jij je waardevolle goederen kunt beschermen met een E-finder, neem dan contact met ons op.