Verlies uw boot of trailer nooit uit het oog

Met de GPS tracker van E-finder

Meer informatie aanvragen

E-FinderĀ®

Wij staan 24/7 voor je klaar

  • 24/7 zicht op de locatie van je belangrijke bezittingen via de app;
  • Direct een melding bij grote bewegingen;
  • Als je bezit gestolen is, schakel assistance in via de app om je bezit terug te laten halen;
  • Klein formaat (76x30x19mm) en lichtgewicht.

Efinder collection

  • De E-finder is voorzien van een alarmfunctie waarmee je in geval van nood 24/7 kunt terugvallen op onze alarmpartner SMC. Activeer de alarmmodus in de app, en de alarmcentrale neemt direct contact met je op.
  • Indien nodig schakelen zij meteen het NQR-team in (National Quick Response). Dit team bestaat uit meer dan driehonderd mobiele eenheden door het hele land, dus hulp is altijd dichtbij.

Contactformulier

GPS tracker voor de boot of boottrailer

Met E-finder, een van de kleinste, lichtste en meest robuuste GPS-trackers op de markt, kun je de locatie van je boot doorgeven aan je telefoon. Hierdoor weet je ten alle tijden waar deze zijn. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken of hetgeen wat je dierbaar is gestolen wordt of kwijtraakt.

Voorkom dat je je boot of boottrailer kwijtraakt

Je zou denken dat een boot, uw plezierbootje of stoere speedboot, niet makkelijk gestolen kan worden. Niets is minder waar! Staat uw boot nog op de boottrailer, bijvoorbeeld in de haven omdat u een kop koffie gaat drinken, of simpelweg bij u thuis in de garage, dan is het gemakkelijk voor dieven om alles in eens mee te nemen. Zowel de boot als de boottrailer zijn met de boten GPS tracker van E-Finder altijd binnen uw handbereik.

Met de GPS tracker van e-Finder is het kwijtraken van jouw boot of boottrailer verleden tijd. De e-Finder GPS tracker zorgt er namelijk voor dat je deze gemakkelijk terug kunt vinden met de app. De E-finder is voorzien van een alarmfunctie waarmee je in geval van nood 24/7 kunt terugvallen op onze alarmpartner SMC.