Voorkom zoekraken van uw caravan of camper

Het kan nu met de GPS tracker van E-finder

Meer informatie aanvragen

E-FinderĀ®

Wij staan 24/7 voor je klaar

  • 24/7 zicht op de locatie van je belangrijke bezittingen via de app;
  • Direct een melding bij grote bewegingen;
  • Als je bezit gestolen is, schakel assistance in via de app om je bezit terug te laten halen;
  • Klein formaat (76x30x19mm) en lichtgewicht.

Efinder collection

  • De E-finder is voorzien van een alarmfunctie waarmee je in geval van nood 24/7 kunt terugvallen op onze alarmpartner SMC. Activeer de alarmmodus in de app, en de alarmcentrale neemt direct contact met je op.
  • Indien nodig schakelen zij meteen het NQR-team in (National Quick Response). Dit team bestaat uit meer dan driehonderd mobiele eenheden door het hele land, dus hulp is altijd dichtbij.

Contactformulier

GPS tracker voor uw caravan of camper

Met E-finder, een van de kleinste, lichtste en meest robuuste GPS-trackers op de markt, kun je de locatie van je motor doorgeven aan je telefoon. Hierdoor weet je ten alle tijden waar deze zijn. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken of hetgeen wat je dierbaar is gestolen wordt of kwijtraakt.

Voorkom zoekraken van uw caravan of camper

Ieder jaar gaat u er enkele weken op uit met uw caravan of camper. De rest van het jaar is het gebruikelijk deze te stallen op een locatie wat u niet altijd in het zicht heeft. Natuurlijk vertrouwd u erop dat de locatie beheerder de omgeving goed beveiligd, maar toch kan het voorkomen dat uw caravan of camper het doelwit wordt van dieven. U moet er niet aan denken dat, net wanneer u de caravan in orde wilt gaan maken voor vakantie, het blijkt dat deze er niet meer is.

Een caravan GPS tracker van E-Finder is daarom de ideale oplossing om te allen tijden inzicht te hebben in de locatie van uw caravan. U heeft namelijk real time inzicht door middel van de handige app. Met de GPS tracker van e-Finder is het kwijtraken van uw caravan of camper verleden tijd. De e-Finder GPS tracker zorgt er namelijk voor dat je deze gemakkelijk terug kunt vinden met de app. De E-finder is voorzien van een alarmfunctie waarmee je in geval van nood 24/7 kunt terugvallen op onze alarmpartner SMC.