Verlies uw geliefde motor nooit uit het oog

Met de GPS tracker van E-finder

Meer informatie aanvragen

E-FinderĀ®

Wij staan 24/7 voor je klaar

  • 24/7 zicht op de locatie van je belangrijke bezittingen via de app;
  • Direct een melding bij grote bewegingen;
  • Als je bezit gestolen is, schakel assistance in via de app om je bezit terug te laten halen;
  • Klein formaat (76x30x19mm) en lichtgewicht.

Efinder collection

  • De E-finder is voorzien van een alarmfunctie waarmee je in geval van nood 24/7 kunt terugvallen op onze alarmpartner SMC. Activeer de alarmmodus in de app, en de alarmcentrale neemt direct contact met je op.
  • Indien nodig schakelen zij meteen het NQR-team in (National Quick Response). Dit team bestaat uit meer dan driehonderd mobiele eenheden door het hele land, dus hulp is altijd dichtbij.

Contactformulier

GPS tracker voor de motorwereld

Met E-finder, een van de kleinste, lichtste en meest robuuste GPS-trackers op de markt, kun je de locatie van je motor doorgeven aan je telefoon. Hierdoor weet je ten alle tijden waar deze zijn. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken of hetgeen wat je dierbaar is gestolen wordt of kwijtraakt.

Voorkom dat je je geliefde motor kwijtraakt

Het is voor velen een van de meest waardevolle bezittingen die je maar kan hebben: je motor. Of het nu gaat om een oldtimer, een race model of een crossmotor, je moet er niet aan denken dat je motor gestolen worden. Het komt de laatste tijd maar wat vaak in het nieuws. Dieven hebben tegenwoordig maar luttele minuten nodig om een motor mee te nemen. Ook al staat ie goed op slot, ze vinden altijd een manier om het mee te nemen. Aangifte doen bij de politie heeft natuurlijk wel zin, maar dan is je motor al lang uit het zicht en is de kans klein dat je het nog terug krijgt.

Met de GPS tracker van e-Finder is het kwijtraken van bijvoorbeeld jouw motor verleden tijd. De e-Finder GPS tracker zorgt er namelijk voor dat je deze gemakkelijk terug kunt vinden met de app. De E-finder is voorzien van een alarmfunctie waarmee je in geval van nood 24/7 kunt terugvallen op onze alarmpartner SMC.