Heeft uw oldtimer al een GPS tracker?

Het kan nu met de GPS tracker van E-finder

Meer informatie aanvragen

E-Finder®

Wij staan 24/7 voor je klaar

  • 24/7 zicht op de locatie van je belangrijke bezittingen via de app;
  • Direct een melding bij grote bewegingen;
  • Als je bezit gestolen is, schakel assistance in via de app om je bezit terug te laten halen;
  • Klein formaat (76x30x19mm) en lichtgewicht.

Efinder collection

  • De E-finder is voorzien van een alarmfunctie waarmee je in geval van nood 24/7 kunt terugvallen op onze alarmpartner SMC. Activeer de alarmmodus in de app, en de alarmcentrale neemt direct contact met je op.
  • Indien nodig schakelen zij meteen het NQR-team in (National Quick Response). Dit team bestaat uit meer dan driehonderd mobiele eenheden door het hele land, dus hulp is altijd dichtbij.

Contactformulier

GPS tracker voor uw oldtimer

Met E-finder, een van de kleinste, lichtste en meest robuuste GPS-trackers op de markt, kun je de locatie van je motor doorgeven aan je telefoon. Hierdoor weet je ten alle tijden waar deze zijn. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken of hetgeen wat je dierbaar is gestolen wordt of kwijtraakt.

Uw oldtimer heeft waarschijnlijk geen GPS tracker

De meeste moderne auto's hebben tegenwoordig GPS trackers ingebouwd. In geval van diefstal, is het goed mogelijk dat uw auto wordt teruggevonden. Mits u daar op tijd bij bent én de auto goed weet te lokaliseren. De meeste GPS trackers geven namelijk een signaal af op korte afstand.

U moet er toch niet aan denken dat uw dierbare oldtimer gestolen wordt. Helaas komt het maar al te vaak voor dat dieven de weg naar een opslagruimte weten te vinden. Binnen luttele minuten zijn ze binnen en maken ze buit van uw oldtimer of ze maken schade. Dit laatste kunnen we niet verhelpen, maar wanneer ze gestolen worden, kan je met de E-Finder direct inzien via de app waar dieven met uw oldtimer naartoe gegaan zijn.

Met de GPS tracker van e-Finder is het kwijtraken van oldtimer verleden tijd. De e-Finder GPS tracker zorgt er namelijk voor dat je deze gemakkelijk terug kunt vinden met de app. De E-finder is voorzien van een alarmfunctie waarmee je in geval van nood 24/7 kunt terugvallen op onze alarmpartner SMC.