Raak nooit meer je favoriete zadel kwijt

Met de GPS tracker van E-finder

Meer informatie aanvragen

E-FinderĀ®

Wij staan 24/7 voor je klaar

  • 24/7 zicht op de locatie van je zadel, trailer of andere spullen via de app;
  • Direct een melding bij grote bewegingen;
  • Als je bezit gestolen is, schakel assistance in via de app om je bezit terug te laten halen;
  • Klein formaat (76x30x19mm) en lichtgewicht.

Efinder collection

  • De E-finder is voorzien van een alarmfunctie waarmee je in geval van nood 24/7 kunt terugvallen op onze alarmpartner SMC. Activeer de alarmmodus in de app, en de alarmcentrale neemt direct contact met je op.
  • Indien nodig schakelen zij meteen het NQR-team in (National Quick Response). Dit team bestaat uit meer dan driehonderd mobiele eenheden door het hele land, dus hulp is altijd dichtbij.

Contactformulier

GPS tracker voor de paardensport

Met E-finder, een van de kleinste, lichtste en meest robuuste GPS-trackers op de markt, kun je jouw paardenspullen of trailer locatie doorgeven aan je telefoon. Hierdoor weet je ten alle tijden waar deze zijn. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken of hetgeen wat je dierbaar is gestolen wordt of kwijtraakt.

Voorkom dat je je favoriete zadel kwijtraakt

Je moet er niet aan denken dat je paardenspullen kwijtraakt of misschien wel gestolen worden. Met de GPS tracker van e-Finder is het kwijtraken van bijvoorbeeld jouw zadel verleden tijd. De e-Finder GPS tracker zorgt er namelijk voor dat je deze gemakkelijk terug kunt vinden met de app.

In geval van nood is het mogelijk onze alarmpartner SMC in te schakelen. De E-finder is voorzien van een alarmfunctie waarmee je in geval van nood 24/7 kunt terugvallen op onze alarmpartner SMC. Activeer de alarmmodus in de app en de alarmcentrale neemt direct contact met je op. Indien nodig schakelen zij meteen het NQR-team in (National Quick Response). Dit team bestaat uit meer dan driehonderd mobiele eenheden door het hele land, dus hulp is altijd dichtbij.