Houdt zicht op uw waardevolle opleggers met inhoud

Met de GPS tracker van E-finder

Meer informatie aanvragen

E-finder Pro®

Wij staan 24/7 voor je klaar

  • De PRO variant van de E-finder is speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt
  • De accu gaat 3 jaar mee zonder op te laden
  • 24/7 zicht via de app op de locatie van uw opleggers en de waardevolle inhoud van uw klanten
  • Dé assistent van uw planner(s): het verbetert uw bedrijfsprocessen

E finder Pro2

  • De E-finder is voorzien van een alarmfunctie waarmee je in geval van nood 24/7 kunt terugvallen op onze alarmpartner SMC. Activeer de alarmmodus in de app, en de alarmcentrale neemt direct contact met je op.
  • Indien nodig schakelen zij meteen het NQR-team in (National Quick Response). Dit team bestaat uit meer dan driehonderd mobiele eenheden door het hele land, dus hulp is altijd dichtbij.

Contactformulier

GPS tracker voor de logistiek

Met E-finder, een van de kleinste, lichtste en meest robuuste GPS-trackers op de markt, kun je de oplegger verbinding laten maken met Google Maps waardoor je ten alle tijden weet waar deze is. Wees niet gestrest over het uit handen geven van de waardevolle lading van een oplegger en blijf deze volgen met de E-finder.

Voorkom verlies van klanten en waardevolle inhoud

Je moet er niet aan denken dat je oplegger niet op bestemming aankomt, maar het gebeurt nog altijd. Met de GPS tracker van E-finder is het kwijtraken van de oplegger verleden tijd. De E-finder GPS tracker zorgt er namelijk voor dat je de oplegger gemakkelijk terug kunt vinden op Google Maps. De GPS tracker zorgt er namelijk voor dat je de locatie van de oplegger 24/7 kan opvragen.

In geval van nood is het mogelijk onze alarmpartner SMC in te schakelen. De E-finder is voorzien van een alarmfunctie waarmee je in geval van nood 24/7 kunt terugvallen op onze alarmpartner SMC. Activeer de alarmmodus in de app, en de alarmcentrale neemt direct contact met je op. Indien nodig schakelen zij meteen het NQR-team in (National Quick Response). Dit team bestaat uit meer dan driehonderd mobiele eenheden door het hele land, dus hulp is altijd dichtbij.